Kablovska i sat. TV

Premijere na kanalu Discovery Channel do kraja februara

Popularni TV kanal i u Srbiji Discovery Channel spremio je još nekoliko zanimljivih TV premijera dokumentarnih televizijskih serijala. Pre svega tu su “Plaćenici” koji gledaoce uvodi u tajni svet plaćenih vojnika i ispituje njihove motive, strahove i nade kada se nađu usred sukoba u dalekim zemljama, a potom tu je i nova “zalagaonička” serija “Zalagaonica Branson” čiji su vlasnici dugogodišnji prijatelji Skot Velvet i Brajan Roman.

Plaćenici / Premijera

Pogledajte adrenalinom nabijen svet pravih plaćenika. Emisija “Plaćenici” osvetljava mračni svet plaćenih vojnika i ispituje njihove motive, strahove i nade kada se nađu usred sukoba u dalekim zemljama.

Mercenaries_GENERIC

Vojnici su krajnje kontroverzni i imaju različite metode i moralna shvatanja, pa se postavlja pitanje da li su u pitanju razuzdane ubice ili časni zaštitnici slabijih? Često su angažovani za potrebe vlada i multinacionalnih kompanija – da li će odbiti da se bore u nečije ime? Postoji li među njima kod časti? Emisija “Plaćenici” će otkriti da su ovi vojnici više od pukog holivudskog mita, jer rizikuju živote na mestima na koja se većina ljudi boji da kroči.

Od petka, 21. februara u 21:00

 

Zalagaonica Branson / Premijera

Mesto Branson u državi Misuri je dom zalagaonice Branson čiji su vlasnici dugogodišnji prijatelji Skot Velvet i Brajan Roman. Pored svakodnevne rutine u vođenju posla, njih dvojica uspevaju da gotovo sve pretvore u igru. Ono što pravi razliku između vlasnika Skota i menadžera Brajana i drugih zalagaonica širom zemlje je jedinstveni način na koji posluju – ako ne uspeju da se dogovore, oni svojim mušterijama daju priliku da dobiju cenu koju traže. Ako je neko siguran da njegov predmet vredi više od ponude koju je za njega dobio, momci daju ljudima priliku da dobiju najveću moguću sumu tako što će se takmičiti u specijalnom kvizu protiv zaposlenih u zalagaonici. Osoblje u zalagaonici ne bavi se samo kupovinom i prodajom nakita, elektronike i krzna – uzimaju i kola, životinje, starine, novac, uređaje, suvenire, muzičke instrumente i još mnogo toga.

Od četvrtka, 27. februara u 21:00

Leave a Reply