Kablovska i sat. TV

Premijere na kanalu Discovery Channel tokom juna

Discovery Channel je pored nekoliko standardno dobrih dokumentarnih serijala za jun mesec pripremio i nekoliko zanimljivih premijernih programa.

Bostonske bande / Premijera

Vekovima Bostonom upravljaju opasne bande iz susedstva u stalnoj borbi za maksimalnom kontrolom i moći. Na ulicama, ove bande su zakon, zaštitnici starog načina života koji upravljaju bostonskim podzemljem pomoću gvozdene pesnice. Ali prvi put do sada, ova nova serija vodi gledaoce u prve redove beskonačnog rata za teritoriju između bande Sauti, bande Rozi i ostalih. Ali koja banda će ostvariti nadmoć u nelegalnom poslu sa sportskim kladionicama i time obezbediti dominantnost u Bostonu?

Od utorka, 10. juna u 21:00

oblakoderi

Vrhunski oblakoderi / Premijera

Kako se gradski prostor smanjuje, gradi se sve više u visinu i brže nego ikada pre i tako nastaje nova generacija oblakodera. Super oblakoderi pomeraju granice gradnje, tehnologije i projektovanja da bi postali više ekološki, jači, elegantniji i luksuzniji od prethodnih. Ova serija iz četiri dela prati izgradnju četiri izuzetne zgrade i prikazuje kako će one označiti revoluciju u načinu na koji živimo, radimo i štitimo se od potencijalnih opasnosti. Istražite ova čuda ljudskih ruku iz svakog ugla.

Subota, 14. jun u 16:15

 

 

Zlato ispod leda / Premijera

Prva sezona je predstavljala samo kratak uvid u snagu i potencijal Grenlanda. U drugoj sezoni odlučni tim američkih rudara se vraća na najudaljenije rudarsko mesto na planeti i sve oči su uprte u nagradu. Moguće je da im najveći rubin na Arktiku svetluca nadohvat ruke. Pred ekipom Siksti Digri Risorsiz (Sixty Degree Resources) stoje izazovi povratka na postojeće nalazište i ekstremne opasnosti. Na Grenlandu, neka pravila ostaju ista. Vremensko trajanje rudarske sezone je ograničeno i, budući da nema puteva hiljadama kilometara unaokolo, članovi ekipe Siksti Digri Risorsiz moraju da putuju do najudaljenijih rudarskih oblasti na svetu brodićem ili helikopterom da bi stigli do nalazišta. Ekipa mora da završi posao uz pomoć teške minerske opreme.

Od srede, 18. juna u 21:00

Leave a Reply