Kablovska i sat. TV

SBB D3 dolazi i u Požarevac, Pirot i Kostolac

Kompanija SBB nastavlja sa digitalizacijom kablovske mreže, idući korak ispred najavljene digitalizacije Srbije 2012. Korisnici, gotovo u svim gradovima u kojima postoji SBB-ova kablovska mreža, već uživaju u prednostima digitalne televizije, a od 1. septembra 2011., dostupnost D3 usluge proširiće se na Požarevac i Pirot, a uskoro i na Kostolac.

Digitalna televizija vam nudi mnogo bolju i kvalitetniju sliku i zvuk. Nema „snega”, već je slika kristalno jasna. Digitalna televizija, osim toga, u poređenju sa analognom nudi mnogo veći broj programa. Osim što omogućava bolji kvalitet slike, pruža i dodatne servise kao što su EPG (Electronic Program Guide), odnosno TV vodič do sedam dana unapred sa satnicom i opisima emisija, vremensku prognozu, dnevni horoskop i najnovije vesti, koji se dobijaju pritiskom na dugme. Uz to, imate i mogućnost pauziranja, premotavanja i snimanja živog programa, te korišćenje servisa „video na zahtev“…

Bez dodatnih troškova, moći ćete da unapredite kvalitet slike i tona na svojim televizijskim kanalima, a da nije neophodno da imate ni LCD, ni plazma TV prijemnike.

Leave a Reply