Kablovska i sat. TV

SBB demantuje glasine o prestanku rada u Šapcu

Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže, najveći nacionalni operator digitalne i analogne kablovske televizije i interneta, koji posluje u 28 gradova u Srbiji i u pet zemalja regiona putem svoje satelitske Total TV platforme, saopštila je danas da su glasine o prestanku rada ove kompanije na teritoriji Šapca potpuna neistina.

“Podsećamo vas da SBB posluje legalno i u skladu sa svim domaćim i međunarodnim propisima. Imamo sve uslove i sve dozvole potrebne za rad u Šapcu, iako je opet pokrenuta kampanja protiv nas u tom gradu. Međutim, naša kompanija bori se kako najbolje zna – radom i kvalitetom. Ove godine SBB je i u Šapcu uveo digitalnu televiziju.” – izjavila je generalna direktorka SBB-a, Dragica Pilipović Chaffey (Šefi).

Ona je rekla da su sve neistine o prestanku rada rezultat  glasina i dodala da SBB svoju lidersku poziciju posmatra kao obavezu da nastavi sa razvojem i daljim investiranjem u infrastrukturu.

“Zabrinutim korisnicima poručujemo da ćemo nastaviti sa radom i ne samo to. U budućnosti spremamo veliki broj novih usluga za celu Srbiju, uključujući i Šabac. Briga o korisnicima nam je na prvom mestu.”, zaključila je Pilipovićeva i dodala da je Info centar SBB-a, na broju 011 330 52 52 na raspolaganju kako za korisnike, tako i za sve one koji imaju nejasnoća ili žele da dobiju dodatne informacije o SBB-u i naprednim servisima u oblasti televizije i interneta koje ova kompanija pruža u više od pola miliona domaćinstava.

Leave a Reply