Kablovska i sat. TV

SBB i Total TV uvode Sport Klub HD kanale

SBB i Total TV, vodeći operatori televizijskog sadržaja u Srbiji, od 1. februara u svoju ponudu uveli su Sport Klub HD kanale sa širokom paletom najboljih sportskih takmičenja.

Od sada korisnici SBB-a mogu da gledaju još pet sportskih kanala u HD kvalitetu: Sport Klub HD, Sport Klub + HD, SK Prime HD, SK Premium HD, Golf Klub HD. Dosadašnja ponuda Total TV-a obogaćena je sa još četiri HD kanala: Sport Klub HD, Sport Klub + HD, SK Prime HD, SK Premium HD.

SK Premium HD će ljubiteljima sporta pružiti uživanje u potpunom HD kvalitetu svih programskih sadržaja, dok će na ostalim SK HD kanalima učešće programa u „native“ HD-u biti veće od 60%. Ostatak programa biće sadržaj konvertovan u HD format.

Svi korisnici SBB-a i Total TV-a koji imaju HD i HD DVR digitalne prijemnike, u promotivnom periodu, do kraja marta 2012. godine, moći će besplatno da uživaju u Sport Klub HD programima. Nakon marta, Sport Klub HD kanali će biti uvršteni u postojeće HD pakete SBB-a i Total TV-a bez dodatne nadoknade. Zasebna cena SBB Sport Klub HD paketa iznosiće 200 dinara.

Od sada u najboljoj rezoluciji možete gledati prenose engleske fudbalske lige – Premijer lige, američke profesionalne košarkaške lige – NBA, Evroligu, trke formule 1, Moto GP, teniske turnire kao što su Masters 1000 i 500 kategorije, kao i Grand Slam Wimbledon, hokej, golf i mnoge druge zanimljive sportske sadržaje. Tome treba dodati da španske prva i druga fudbalska liga (Primera i Segunda Division) ekskluzivno stižu na ove kanale tokom avgusta 2012.

Sa prelaskom na novu digitalnu platformu, koji je planiran za SBB u proleće, a za Total TV u jesen, svi digitalni prijemnici će biti u HD standardu. To je ujedno i prvi korak ovih operatora u pripremi za novo doba televizije, gde će HD sadržaji postati deo standardne ponude.

Leave a Reply