Kablovska i sat. TV

SBB korisnici D3 V2.0 dobijaju uslugu Video klub

Od danas korisnici D3 V2.0 digitalnog prijemnika dobijaju već dobro poznatu uslugu Video klub. Pritiskom VOD dugmeta na daljinskom upravljaču ulazite u video klub u sopstvenoj kući.

Klasici i hitovi, dokumentarci, spotovi i sport sa Premijer ligom su vam dostupni jednim klikom, kao i korisnicima HD i HD DVR digitalnih prijemnika. Video klub sadrži preko 3000 naslova, koji se redovno ažuriraju.

Snimanje i pauziranje

Od sada i D3 V2.0 digitalni prijemnici imaju mogućnost snimanja i pauziranja. Niste kod kuće, želite da gledate kasnije? Nema problema, povežite eksterni hard disk na vaš D3 V2.0 i imate video rekorder. Možete da zakažete snimanje ako niste kod kuće, kao i da snimate dva kanala odjednom. Preporučuje se korišćenje hard diska koji ćete formatirati samo za vaš digitalni prijemnik.

Ako morate za trenutak da prekinete emisiju koju gledate, samo pritisnite dugme za puzu i ne brinite. Emisija će vas čekati tamo gde ste stali, a možete je pustiti i u realnom vremenu. Pauzirajte ili premotavajte program koji ide uživo, uhvatite svaki trenutak. Pauziranje je moguće ukoliko imate priključen eksterni hard disk na vaš D3 V2.0.

Leave a Reply