Kablovska i sat. TV

SBB: Nova generacija uređaja za sve Total TV korisnike

Total TV, najveća platforma za satelitsku televiziju u regionu, u 2015. godini obezbediće svim korisnicima da pređu na sledeću generaciju set top boks uređaja bez dodatnih troškova. U skladu sa razvojem svetskog tržišta televizijskih usluga, uređaji nove generacije omogućiće korisnicima Total TV platforme još bolje iskustvo gledanja digitalne televizije.

Svi korisnici koji već ne koriste set top boks uređaje nove generacije dobiće ih na korišćenje, čime će im biti omogućeno da uz moderniji korisnički interfejs gledaju digitalnu televiziju u najvišoj rezoluciji koju njihov televizor podržava, uključujući i mogućnost gledanja slike u full HD kvalitetu.

Kako bi korisnici što bolje iskoristili prednosti novih uređaja, tokom naredne godine biće povećan broj dostupnih HD kanala.

Kako do novog besplatnog uređaja?

Total TV će sukcesivno kontaktirati sve korisnike radi besplatne zamene uređaja koja će se odvijati u fazama tokom čitave naredne godine. Uz prethodnu saglasnost korisnika i dogovoren termin, ovlašćeni instalateri dolaziće direktno na njihovu kućnu adresu.

Deset godina digitalne satelitske televizije

Total TV u 2015. godini obeležava 10 godina poslovanja, a od svog osnivanja nudi uslugu digitalne televizije, što znači da su svi korisnici već digitalizovani i ne moraju da brinu da će nakon procesa digitalizacije koji Srbiju očekuje polovinom 2015. izgubiti mogućnost da prate TV program.
Total TV je moguće koristiti u bilo kom delu Srbije, bez geografskih i infrastrukturnih ograničenja, zahvaljujući velikoj pokrivenosti koju ostvaruje satelit Eutelsat 16A.

2 thoughts on “SBB: Nova generacija uređaja za sve Total TV korisnike

  1. Vladaimir

    Kazite mi molim vas koliko je ova informacija pouzdana,posto sam zvao total tv i pitao ih da li mogu da besplatno zamenim stari sd resiver za novi HD,i receno mi je da je potrebno dati 3000 din za zamenu resivera+2400 njihovim ovlascenim partnerima koji aktiviraju karticu.

  2. Аца

    Какве користи имамо од врхунског квалитета ТВ слике када је квалитет ТВ програма очајан?!

Leave a Reply