Kablovska i sat. TV

SES predstavlja novu iPad aplikaciju koja pruža informacije o floti i dometu satelita

Kompanija SES objavila je predstavljanje nove iPad aplikaciije, koja pruža informacije o globalnoj SES floti koja obuhvata 52 satelita i više od 150 područja koja su pokrivena satelitskim signalom. Dostupna preko baze App Store, aplikaciju – SES sateliti – osmislila je kompanija SES kako bi omogućila korisnicima da lako lociraju satelite koji pokrivaju njihovo tržište.

Aplikacija SES sateliti je prva satelitska iPad aplikacija sa alatima za pretraživanje koji obezbeđuju podatke o dometu satelita na osnovu lokacije i poseduje funkciju „uveličana stvarnost” koja omogućava korisnicima da jednostavno lociraju poziciju SES satelita usmerivši iPad ka nebu. Ova funkcija preko kamere prikazuje okruženje u kojem se osoba nalazi i unapređena je digitalnim informacijama. Aplikacija za iPad uređaje takođe obuhvata činjenice i brojke u vezi sa SES satelitima i visokokvalitetnom dometu.

„Ponosni smo što smo u prilici da pokažemo našu flotu i njen domet koristeći mogućnosti iPad uređaja, sa 3D navigacijom i funkcijom ,uveličana stvarnost’,” izjavio je Niclas Friese Greene, viši potpredsednik marketinga i korporativnih komunikacija u kompaniji SES. „Ovaj alat ilustruje koncept satelita u svemiru i dometa na zemlji, a takođe obezbeđuje podatke koji će omogućiti našim korisnicima da saznaju više o našoj globalnoj floti.”

Aplikaciju SES Satellites možete preuzeti preko WiFi na modelu iPad 2 i kasnijim verzijama.

Preuzmite aplikaciju preko: www.ses.com/ipad

Leave a Reply