Kablovska i sat. TV

Sony Pictures Television Networks otvara predstavništvo za jadranski region

Tomislav Gajšak imenovan za šefa predstavništva i menadžera prodaje

Sony Pictures Television (SPT) Networks je najavila otvaranje novog predstavništva za jadranski region. Sa sedištem u Zagrebu, novo predstavništvo će obavljati zadatke distribucije, marketinga, PR-a i podrške za sve SPT kanale u regionu.

SPT je na poziciju menadžera prodaje u Adria regionu imenovao Tomislava Gajšaka koji će pored toga biti zadužen za odnose kompanije sa lokalnim provajderima kablovske i IPTV televizije, te za timove lokalnog osoblja marketinga i podrške.

Najavljujući proširenje, generalni direktor SPT Networks za Centralnu Evropu, Džon Rositer izjavio je: „Sa snažnim portfolijom dobro poznatih brendova i ambicioznim planovima za proširenje digitalnog i lokalnog razvoja, sada je pravo vreme za otvaranje predstavništva u regionu. Tomislav raspolaže impresivnim iskustvom i veoma je poštovan među svojom generacijom. Uveren sam da će sa njim započeti interesantno novo poglavlje u priči SPT Networksa.”

„Ambiciozni planovi za razvoj poslovanja u regionu čine ovaj momenat uzbudljivim za priključenje SPT-u. Siguran sam da će moje znanje i iskustvo pomoći u distribuciji njihovih brendova širom regiona”, rekao je Tomislav Gajšak.

SPT Networks portfolio na Jadranu za sada nudi kanal AXN koji je potpuno lokalizovan na srpski, hrvatski, slovenski i makedonski jezik.

Leave a Reply