Kablovska i sat. TV

Sport Klub predstavio novitete u programskoj šemi

Sport Klub predstavio je danas svoju novu programsku šemu i najavio od sledeće sezone ekskluzivno emitovanje fudbalske lige Španije, popularnu „Primeru“. Za kompletan fudbalski doživljaj sa Pirinejskog poluostvra, pored prve, biće prenošene utakmice i druge lige “Segunde”. Ovaj impozantni fudbalski paket pokriva prava za teritoriju Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije i doneće preko 800 utakmica vrhunskog kvaliteta.

Kompanija Telemach, vodeći slovenački operator televizije, interneta i telefonije, potpisao je sa španskom Primerom višegodišnji ugovor i preneo ekskluzivno pravo prenosa na Sport Klub kanale. Ugovor podrazumeva prava na sve tipove televizijskih i internet prenosa, uključujući terestrijalne, satelitske TV prenose, kablovsku televiziju, IPTV, kao i prava na prenos sadržaja putem mobilne telefonije i interneta.

„Lidersku poziciju i u sledećim godinama zadržavamo španskom Primerom koja će u tandemu sa engleskom Premier ligom donositi po sezoni 760 utakmica, i sve će moći da se prate na našim kanalima. Ipak, važno je napomenuti da će SK Prime biti nosilac kvaliteta ove fudbalske ponude“ – istakao je Nemanja Simeunović, regionalni direktor Sport Kluba.

On je dodao da Sport Klub nastavlja sa trendom praćenja najboljeg fudbala, ali i sporta uopšte. „Iskustva i saradnja koju smo stekli sa engleskom Premier ligom i Telemachom, prenećemo sada na špansku Primeru. Zaista se trudimo da našim gledaocima ponudimo najkvalitetniji program i velika mi je čast što ćemo Premier ligi, holandskoj, ruskoj i ostaloj brojnoj fudbalskoj porodici sada priključiti i Primeru i Segundu, što čini zapanjujuću brojku od 14 fudbalskih liga i nekoliko kupova“ – rekao je Nemanja Simeunović.

Sport Klub je odlučio da program učini još atraktivnijim i ekskluzivnijim pa će uskoro u programskoj šemi svoje mesto pronaći novi sadržaji, kao što su Sport Klub vesti i studijske emisije pred svaki važan događaj. Dodatno proširenje programske ponude rukovodstvo ove televizije ispratilo je i uvođenjem SK Prime, šestog kanala iz porodice Sport Klub-a. Sa novinama i uvođenjem SK Prime-a, ponuda je obogaćena sa F1, ukrajinskom, švajcarskom, austrijskom i danskom fudbalskm ligom, kao i holandskim, turskim i ukrajinskim kupom.

Leave a Reply