Kablovska i sat. TV

Total TV poklanja dodatne pakete zbog kvara satelita

Nakon problema na Eutelsat W2 satelitu – vraćena TV slika u regionu Total tv poklanja dodatne pakete zbog kvara satelita

Zbog tehničkih problema na Eutelsat W2 satelitu, u sredu 27. januara, oko 21h, došlo je do potpunog prekida signala na Total TV – najvećoj regionalnoj satelitskoj platformi, kao i kod drugih TV provajdera koji koriste Eutelsat što je izazvalo prekide u emitovanju pojednih kanala u kablovsko-distributivnim sistemima. Ovaj prekid uzrokovao je probleme u distribuciji TV programa u čitavom regionu. Signal je u potpunosti vraćen u petak uveče.

Ipak, zbog nastalih problema, određeni broj korisnika u šest zemalja regiona i dalje nema sliku. Da bi vratili TV signal oni bi trebali da slede uputstvo koje se nalazi na sajtu www.totaltv.tv

Najveći operator satelitske televizije u regionu – Total TV, svojim korisnicima je, kako bi im nadoknadio dva dana bez slike, tokom februara meseca omogućio besplatno gledanje dodatnih paketa programa.

Uputstvo za vraćanje TV signala

Samo oni korisnici koji i dalje nisu u mogućnosti da prate kanale Total TV-a, treba da pomoću tastera HELP na daljinskom uđu u MENI risivera, odaberu ikonicu KLJUČ, opciju Izbor signala i pritisnu OK. Nakon PIN koda (vrednost je 0000 ukoliko je korisnik nije promenio), treba pritisnuti taster OK, potom opciju Total TV 1 i taster OK. Kada se pojavi zeleni katanac i natpisa ”Total TV Network”, pritisnite OK. Nakon ovog postupka bićete u prilici da pratite kanale iz naše ponude.

Crveni katanac ukazuje na problem sa prijemom signala. Tada treba pozvati Korisnički servis.

Broj Korisničkog servisa Total TV-a u Srbiji je 011-333-27-27.

Leave a Reply