Kablovska i sat. TV

Uskoro regionalni Vh1 kanal

Regionalni kanal televizije Vh1 počeće sa radom već krajem septembra! Nezaobilazna TV destinacija za sve ljubitelje muzike doživeće svoj preobražaj, pa će sada muzički program biti obogaćen muzikom najpopularnijih regionalnih izvođača.

Nastavljajući dobro poznatu Vh1 tradiciju, gledaoci će biti u prilici da uživaju u muzičkim spotovima iz svih dekada istorije popularne muzike, a po prvi put će se u programu naći i spotovi izvođača iz bogate muzičke istorije našeg regiona na kome su odrastale generacije ljubitelja muzike.

Koncepcija programa se neće promeniti. Vh1 ostaje kanal koji će 24 sata emitovati samo muziku i video spotove, ali će regionalni Vh1 pratiti pobljšanja u odabiru muzike, uređivačke politike i novih muzičkih segmenata. Ono što će se promeniti, i zbog čega smo mi veoma nestrpljivi da krenemo sa emitovanjem programa, jesu spotovi domaćih izvođača koje ćemo prikazivati“, rekao je povodom pokretanja regionalnog Vh1 kanala glavni i odgovorni urednik MTV i Vh1 kanala Ninoslav Jovanović.

Svoju podršku otvaranju regionalnog Vh1 kanala upitio je i veliki broj muzičara iz svih zemalja u regionu, među kojima su BajagaMassimo,Đule iz Van Gogha, grupa Jinx itd.

Leave a Reply