IT

Kaspersky Lab lider u Gartnerovom magičnom kvadrantu za platforme za zaštitu krajnjih korisnika

Kompanija Kaspersky Lab je proglašena za „Lidera” na Gartnerovom magičnom kvadrantu za platforme za zaštitu krajnjih korisnika. Kompanija je postavljena u liderski kvadrant četvrtu godinu zaredom na osnovu „potpunosti svoje vizije” i „mogućnosti izvršenja” kategorija koje su propisali Gartnerovi eksperti.

Magični kvadrant kategoriše prodavce koji učestvuju u istraživanju u četiri grupe: „Lideri”, „Izazivači”, „Vizionari”, „Igrači u niši”. Kompanija Kaspersky Lab je na osnovu celovitosti svoje vizije i sposobnosti za izvršenje uključena u liderski kvadrant četvrtu godinu zaredom. Kompanija je nastavila da unapređuje svoju poziciju u kvadrantu i pozicionirana je kao druga za „potpunost vizije” u liderskom kvadrantu.

„Ponosni smo što smo među ’Liderima’ u Garntnerovom magičnom kvadrantu četvrtu godinu zaredom. Verujemo da se ovo dogodilo zbog naših stalnih napora da proširimo svoja nagrađivana rešenja protiv pretnji van polja antivirusa u polje pružanja sigurnosti za virtuelno i mobilno radno okruženje”, komentariše Nikita Švestov, glavni tehnološki menadžer u kompaniji Kaspersky Lab.

Besplatna kopija Gartnerovog magičnog kvadranta za platforme za zaštitu krajnjih korisnika autora Pitera Firstbruka, Džona Džirarda i Nila Mekdonalda od 22. decembra 2014. godine je dostupna ovde.

Leave a Reply