kaspersky
IT

Kaspersky Lab postao clan MEF-a

Kompanija Kaspersky Lab je postala član MEF-a, svetske trgovinske asocijacije za mobilni sadržaj i trgovinu. Kompanija je objavila svoje članstvo 27. februara tokom Svetskog kongresa mobilnih uređaja 2013. godine, na MEF-ovom jutarnjem brifingu, na temu Poverenje potrošača prema aplikacijama, koji je bio posvećen bezbednosti i privatnosti.

kaspersky

Ćlanstvo u MEF-u omogućuje kompaniji Kaspersky Lab da bliže sarađuje sa vodećim svetskim igračima na tržištu mobilnih uređaja i doprinese razvoju te industrije.

 

Kiril Zelenski, glavni direktor kompanije Kaspersky Lab za razvoj poslovanja, sektor mobilnih uređaja, rekao je: „Zadovoljstvo mi je što se Kaspersky Lab pridružio MEF-u. Bezbednost i upravljanje mobilnim uređajima postali su skoro glavni problem mobilne industrije: kako kompanije, tako i privatni korisnici treba da zaštite svoje uređaje, i da obezbede privatne i poslovne podatke. Kaspersky Lab ima veliko iskustvo na ovom polju i verujem da je ovo važna prilika da podelimo to znanje sa vodećim igračima u industriji mobilnih uređaja.”

Rima Perelmutner, izvršni direktor MEF-a prokomentarisala je: „Imamo misiju da podržimo naše članove širom globalnog mobilnog ekosistema. Poverenje korisnika je najbitnije pitanje u ovoj industriji; 35 odsto korisnika, prema najnovijem MEF-ovom istraživanju, navelo je upravo poverenje kao prepreku prilikom kupovine mobilnih uređaja. Veoma je značajno što tim stručnjaka kompanije Kaspersky Lab deli sa nama saznanja u vezi sa problemima iz oblasti štetnih programa i privatnosti tokom MEF-ovog brifinga na temu – poverenje korisnika u aplikacije na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilnih uređaja 2013. ”

Kompanija Kaspersky Lab nudi sigurnost pri korišćenju mobilnih uređaja, koja pruža potpunu antivirusnu zaštitu i brojne pogodnosti za bezbednost podataka, kako na smart telefonima, tako i na tabletima: to su Kaspersky Mobile Security i Kasperski Tablet Security za privatne korisnike. Za poslovanja svih veličina, kompanija nudi Kaspersky Security for Mobile – platforma koja pruža najbolju antivirusnu zaštitu, snažan kontrolni mehanizam i Mobile Device Management.

Leave a Reply