IT

Kenwood – digitalni suvozač

GPS uređaj, mp3 plejer, dvd plejer, veliki ekran, touchscreen, moderan dizajn su neke od karakteristika novog proizvoda kompanije Kenwood DNX8220BT

Ovim interesantnim modelom ćete sigurno osvežiti vaš auto, a isto tako ćete sebi obezbediti uživanja dok provodite vreme u saobraćajnim gužvama ili krstarite drumovima u predstojećim letnjim odmorima. Kenwood DNX8220BT je uređaj koji se može pohvalite relativno velikim interaktivnim ekranom (17.65cm) sa kontrolama koje reaguju na dodir. Glavni upravljački meni kao i komande su jako dobro raspoređene pa svakoj komandi možete pristupiti sa veoma malo truda.

Što će vam nesumljivo povećati užitak i olakšati upotrebljivost prilikom upotrebe. Kenwood DNX8220BT poseduje integrisani DVD video/audio R/RW sistem, pomoću kojeg ukoliko želite možete puštati sadržaj vašeg DVD-a i time olakšati put vašem suvozaču ili puštati muziku preko istog koji će maksimalno uposliti sve zvučnike u vašem automobilu i preneti vam zvuk koji je na zavidnom nivou.

Takođe, ovaj model poseduje i kompletnu kompatibilnost koja vam omogućava spajanje i vašeg ipoda. Pored svih ovih funkcija Kenwood DNX8220BT vam može poslužiti i ako se nađete u nepoznatoj zemlji ili gradu jer poseduje takođe i funkciju GPS uređaja, koji pored dvo dimenzionalne slike ima mogućnost prikazivanja slike i u tri dimenzije sa glasovnom podrškom, GPS u ovom modelu pruža i mnoge druge opcije koje vam stoje na raspolaganju preko na dodir kontrolisanog ekrana.

Ovaj moderni i korisni uređaj vam pored navedenih funkcija ostavlja i mogućnost vezivanja drugih pomoćnih uređaja putem USB interfejsa ili putem bluetooth-a. Ovaj višenamenski model poseduje i ulaz preko kojeg možete spojiti mini kameru za vožnju u nazad, što će vam sigurno biti od velike koristi na skučenim gradskim parkiralištima.

Kenwood DNX8220BT veliki broj dodatnih opcija koje će vas tokom eksploatacije ovoga uređaja redovno prijatno iznenađivati. Bez obzira da li ste strastveni ljubitelj elektronskih uređaja ili želite da učinite vreme provedeno u automobile maksmalno konfornim, ovaj lepo dizajnirani Kenwoodov model će svako ispuniti većinu vaših zahteva.

Cena ovog više namenskog i izuzetno korisnog uređaja je oko 1.300 evra.
(Privredni pregled)

Leave a Reply