IT

KimTec donira računare domovima za nezbrinutu decu

Još jedna kompanija u Srbiji koja se okrenula i donatorskom radu je KimTec, veliki distributer računarske opreme i uređaja. U saradnji sa Narodnom kancelarijom predsednika Republike, kompanija Kim Tec je donirala poklone domovima za nezbrinutu decu u Srbiji.

Želja nam je bila da u vreme kad se daju i primaju pokloni i sa radošću očekuje vreme koje ćemo provesti sa nama najbližima, u krugu porodice, učinimo nešto i za one kojima to nedostaje. Zato smo , u saradnji sa Narodnom kancelarijom predsednika Republike darovali svaki dom u Srbiji, kako bi bar deo prazničnog duha došao do naših najmlađih i onih kojima je to napotrebnije”, izjavio je gospodin Damir Dedić, direktor kompanije KimTec.

On je ovu priliku iskoristio i da pozove druge kompanije, pojedince i šitru javnost da se, bilo samostalno, bilo u saradnji sa Narodnom kancelarijom, uključe u ovu akciju radom, poklonima ili novčanim sredstvima, prema sopstvenim mogućnostima.

Akcija je započeta sa idejom da se inicira jedna lepa tradicija, koja će biti u prilici ne samo da iskoristi praznični duh darovanja, već i da se proširi i traje tokom čitave godine, kako bi makar donekle ulepšali svakodnevnicu za stanovnike domova za decu bez roditeljskog staranja.

Leave a Reply