IT

KING ICT postao Cisco Premier Partner

Cisco Premier sertifikacija prepoznaje partnere koji su postigni tehnički nivo na kojem mogu da implementiraju pametne integrisane mreže, usmerivače i preklopnike, bežične mreže i sigurnosne tehnologije.

Cisco partnerstvo donosi prednosti koje donosi svetski brand, broj jedan u mrežnim tehnologijama, stvarajući dodatne vrednosti za svoje korisnike pružajući im proizvode i usluge koje su najnaprednije na tržištu, tehničku podršku, online edukaciju i marketinške resurse.

Ova sertifikacija omogućava KING ICT-u da ima pristup prodajnim, tehničkim i sistemima održavanja koji omogućuju kompaniji da koristi Cisco ekspertizu sa dodatnim uslugama za korisnike u vlastitom portfoliu” naglasio je Edzard Overbeek, President, EMEA Channels, Commercial, & Linksys Operations, Cisco Systems Inc.. „To omogućava KING ICT-u da se strateški pozicionira kao pružatelj vrhunskih mrežnih rešenja i usluga”.

Ova sertifikacija obavezuje KING ICT na provođenje ankete zadovoljstava kupaca koja se ispunjava jednom godišnje te ispunjavanje određene nivo zadovoljstva korisnika kako bi se sertifikacija mogla produžiti.

KING ICT ovim sertifikatom započinje put prema pozicioniranju kompanije u Cisco mrežnom svetu.

Leave a Reply