IT

KING ICT potpisao ekskluzivni regionalni ugovor sa kompanijom NOX Systems

Kompanija KING ICT  potpisala je ekskluzivni ugovor o saradnji s kompanijom NOX Systems, jednom od svetskih lidera u razvoju profesionalnih mrežnih sistema protivprovalne zaštite, čime je KING ICT postao ekskluzivni distributer za Hrvatsku, Srbiju, BiH, Crnu Goru i Makedoniju.

Kompanija NOX Systems proizvođač je profesionalnih mrežnih sistema protivprovalne zaštite, čiji su proizvodi namenjeni objektima kojima je potreban izuzetno visok stepen sigurnosti, kao što su npr. banke, industrijska postrojenja, poslovne zgrade, skladišta, muzeji i sl. Prisutna je u većini evropskih zemalja, a od sada putem KING ICT-a i u zemljama jugoistočne Evrope.

Mrežni sistemi protivprovalne zaštite omogućuju ispunjenje visokih sigurnosnih standarda centralizovanim nadzorom i zaštitom prostora. Kompanijama ili finansijskim institucijama to znači ispunjenje najviših sigurnosnih standarda.  Ovim ugovorom KING ICT u mogućnosti je korisnicima pružiti integraciju sa sistemima mrežnog video nadzora, kao i kontrolom pristupa te mobilno upravljanje pomoću bežičnog prienosa podataka između sistema protivprovale i PDA uređaja.

„Regionalnom saradnjom sa kompanijom NOX Systems KING ICT je u mogućnosti ponuditi korisnicima i najsloženija rešenja protivprovalne zaštite zasnovanih na IP infrastrukturi čime se zaštita finansijskih, industrijskih i poslovnih objekata podiže na tehnološki najvišu tačku.“– izjavio je Matija Mandić, voditelj Sektora tehničke zaštite KING ICT-a.

Leave a Reply