IT

KING ICT potpisao ugovor o spajanju sa firmom Plus

Tokom juna ove godine kompanija KING ICT potpisala je ugovor o spajanju sa firmom Plus Plus d.o.o., jednim od vodećih regionalnih Oracle Certified Partnera

Kompanija Plus Plus d.o.o. proteklih godina se profilisala kao jedna od preduzeća čija je ekspertiza u Oracle-u uveliko doprinela da se relativno mala firma uspešno probije na tržište velikih i ključnih kupaca u regionu. Osim toga, Plus Plus je razvio i aplikativno rešenje za upravljanje ljudskim potencijalima (HRplus) koje koriste brojne firme širom regiona. Uspešan konsalting velikim sistemima o infrastrukturi i održavanju Oracle baza podataka osigurao je Plus Plus-u, osim domaćih, i velike međunarodne klijente.

Sa ciljem jačeg zajedničkog angažmana u dizajniranju IT sistema i rada sa bazama podataka, te daljem razvoju aplikativnih rešenja u zemljama regije, kompanije KING-ICT i Plus Plus dogovorile su spajanje kako bi na taj način sinergijski otvorile prostor za dalje unapređenje poslovanja na obostranu korist.

Radi jednostavnijeg poslovanja, partneri su osnovali novu posebu firmu – MAGIS ICT d.o.o. – koja će u potpunosti preuzeti poslovanje u ime Plus Plusa.

„Upravo sinergija kojom mala firma dobija mogućnost korišćenja infrastrukture i logistike većeg sistema, a donoseći know-how o Oracle tehnologiji te softverskim rešenjima u upravljanju ljudskim potencijalima, postiže se maksimum zajedničke saradnje i veseli me da firma uz ovako jakog partnera kreće u nove poslovne uspehe koje bismo kao mali puno teže sami ostvarili“, izjavio je Mario Ujević, suvlasnik Plus Plusa.

„KING ICT kontinuirano unapređuje svoje poslovanje, oslanjajući se na strategiju jačanja portfolia i ljudskih potencijala kompanije. Izuzetno smo zadovoljni što smo uz visoke kompetencije u Oracle tehnologiji, gotovim softerskim rešenjima i kvalitetnim zaposlenima, osigurali i mogućnost rada sa proširenom bazom postojećih kupaca Plus Plus-a sa kojima do sada KING ICT nije imao poslovnu saradnju“, izjavio je Ivan Malić, član Uprave KING ICT-a.

Sa željom da svojim korisnicima donesu novu dodanu vrednost, partneri pod novim nazivom „MAGIS ICT“ započinju proces unapređenja dosadašnjeg razvoja i praktične primene najnovijih dostignuća u primeni Oracle rešenja te daljnjeg širenja portfelja usluga.

Leave a Reply