IT

KING ICT Srbija učestvovao na IS DOS 2008 konferenciji

6. i 7.10. u Novom Sadu održana je IS DOS 2008: Dvanaesta e-Government konferencija. KING ICT  Srbija je učestvovao na konferenciji s prezentacijom g. Dušana Stojanovića, rukovodioca Sektora poslovnih integracija.

IS DOS je konferencija koja se bavi tehnologijama i rešenjima za brži razvoj elektronske uprave i mrežne infrastrukture u Srbiji, na kojoj je ove godine stavljen naglasak na četiri ICT teme u javnim službama: Informacioni sistemi državnih organa Srbije, e-Health, e-Justice i e-Government.

U prezentaciji, KINGICT je predstavljen kao regionalni sistem integrator od poverenja, što je potkrepljeno konkretnim brojkama, imenima i podacima. Istaknuta je saradnja KING ICT-a s vodećim svetskim ICT kompanijama pa je predstavljen širok portfolio rešenja i usluga koje nudi.

Poseban naglasak stavljen je na karakteristike i prednosti ECDL programa – međunarodno priznatog dokaza poznavanja informacionih tehnologija i znanja upotrebe računara, pa ECDL BOX-a, jedinstvenog proizvoda koji je 2007. godine dobio nagradu DISCOBOLOS Informatičkog saveza Srbije, za rezultate postignute u informatičkoj edukaciji.

Leave a Reply