Događaji · IT

KING ICT Srbija učestvovao na jubilarnoj 15-toj “YU INFO 2009” konferenciji

YU INFO je međunarodna konferencija koja je ove godine, po 15. put, okupila stručnjake iz različitih oblasti informaciono komunikacionih tehnologija (ICT) iz zemlje i inostranstva u najlepšem zimskom ambijentu planine Kopaonik.

Ove godine, više od 500 učesnika, ICT profesionalaca, istraživača i menadžera, kroz raznovrsne programske forme, moglo je da čuje iskustva najboljih i prošire svoju mrežu poslovnih kontakta. Pored Konferencije i kompanijskih prezentacjia rešenja, na programu je bilo i dve panel diskusije: Panel diskusija ICT lidera iz Srbije i Panel diskusija o mogućnostima i izazovima učestvovanja na EU projektima.

Kompanija King ICT je imala izuzetnu priliku da se kroz povezivanje u mrežu eksperata i druženje, predstavi sa novim proizvodima, rešenjima i trendovima iz oblasti ICT-a. KING ICT  Srbija je učestvovao na konferenciji s prezentacijom g. Dušana Stojanovića, rukovodioca poslovne jedinice Infrastruktura.

U prezentaciji, King ICT je predstavljen kao regionalni sistem integrator od poverenja, što je potkrepljeno konkretnim brojkama, imenima i podacima. Istaknuta je saradnja KING ICT-a s vodećim svetskim ICT kompanijama pa je predstavljen širok portfolio rešenja i usluga koje nudi.
Poseban naglasak stavljen je na karakteristike i prednosti ECDL programa, međunarodno priznatog dokaza poznavanja informacionih tehnologija i znanja upotrebe računara. King ICT je razvio novi koncept korporativnog obrazovanja koji podrazumeva  ECDL BOX  inkorporiran sa osnovnim modelom e-obrazovanja zaposlenih. Za ovaj  jedinstveni proizvod, King ICT je već dobio nagradu DISCOBOLOS Informatičkog saveza Srbije, za rezultate postignute u informatičkoj edukaciji.

Leave a Reply