IT

Kingston Intel XMP sertifikovanu memorija za Sandy Bridge-E procesore i X79 Express čipset

Kompanija predstavio je seriju Kingston HyperX® Genesis memorija u kapacitetima od 8 GB, 16 GB i 32 GB sa podrškom za nove Intel® Sandy Bridge-E X79 četvorokanalne procesore i X79 Express bazirane matične ploče. Kingston® HyperX Genesis je savršeno rešenje za entuzijaste kojima su potrebna četvorostruka uvećanja perfomansi koje nude ćetvorokanalna rešenja u odnosu na jednokanalna.

Za ekstremne korisnike kojima je potrebna ne samo najbrža memorija već i memorija najvećeg kapaciteta, Kingstonova memorija na 2400MHz i 2133 MHz će uskoro biti dostupna u kompletima od 8 GB i 16 GB po četiri modula. Drugi modeli HyperX Genesis memorije za X79 sisteme uključuju 1866MHz i 1600MHz modele u kompletima odčetiri ili osam modula sa kapacitetima koji idu od 8 GB do 32 GB. Svi Kingstonovi HyperX kompleti su dostigli Intel XMP sertifikat i kompatibilni su sa najnovijim X79 matičnim pločama proizvođača kao što su Asus, GIGABYTE, MSI i ASRock.

“Naša najnovija HyperX memorija je specijano napravljena kako bi omogućila najbolje perfomanse kada su u pitanju novi Intelovi Core™ i7-3960X ili 3930K procesori sa podrškom za četvorokanalnu memoriju”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije, kompanije Kingston Technology Europe. “HyperX Genesis za X79 platformu će skalirati na nove overklok nivoe kada su u pitanju ekstremni igrači, entuzijasti i kreatori sadržaja.”

Leave a Reply