Događaji · IT

Kompanija “SAGA” predstavila rešenja zasnovana na “Interactive Intelligence platformi”

Kompanija „SAGA“ je prošle nedelje u hotelu „Continental“ predstavila  rešenja zasnovana na “Interactive Intelligence platformi”. Prezentacija se odnosila na rešenja za kontakt centre,  korporacijsku IP telefoniju, Unified Messaging, telemarketing, telesales, teleistraživanja, prikupljanje dugova, snimanje razgovora i ekrana, hosted scenarija i dr.

Korporativna IP telefonija povezuje zaposlene, terenske radnike, radnike sa udaljenih lokacija, radne grupe u raznim sektorima kompanija. Shodno tome poslovne komunikacije sada objedinjuju telefonske pozive, e-meil, veb čet, sisteme  za poruke i dr.

Pored prezentacija  predstavljene su i studije slučaja iz regiona kao što su: Beogradski Pozivni  Centar, ProMonte GSM i DDOR osiguranje.

Nova komunikaciona rešenja omogućavaju i rad od kuće, a analize su pokazale da se tako postiže  za 21% veća  produktivnost.

Predstavnici „SAGE“ su na kraju skupa objavili da  predložena rešenja zainteresovane kompanije ne moraju samo da kupuju već mogu i da ih i iznajme.

Leave a Reply