IT

Kompanija ComTrade potpisala ugovor o stipendiranju priprema Emira Bekrića za OI u Riju

U prostorijama Kompanije ComTrade-a danas je potpisan sponzorski ugovor sa Atletskim savezom Srbije, našim reprezentativcem Emirom Bekrićem i njegovim trenerom Mirjanom Stojanović kojim se u naredne tri godine obezbeđuje novac za njihov program priprema za Rio 2016. Raduje nas što je i nakon dugogodišnje podrške srpskoj atletici, Kompanija ComTrade ponovo u prilici da doprinese njenim novim uspesima.

Ispred Atletskog saveza Srbije, ovom prilikom se obratio generalni sekretar, Slobodan Branković: „Pre svega bih želeo da se zahvalim medijima koji nam zaista poslednjih nekoliko meseci poklanjaju veliku pažnju, kao i kompaniji ComTrade na dosadašnjoj pomoći, i na ubudućoj. Prošli put sam ukazao na malu podršku velikih kompanija, a danas je naša organizacija zaista dobila ono što zaslužuje. Naši atletičari su najbolji sportisti Evrope i svakako da ovo sve zaslužuju. Zahvaljujem se podršci ComTrade-a i radujem se nastavku saradnje“.

atletski_savez_srbije comtrade

„Kompanija ComTrade stipendiraće atletskog reprezentativca Emira Bekrića i njegovog trenera Mirjanu Stojanović sa ukupno 2300 eura u dinarskoj protivvrednosti svakog meseca u naredne tri godine. Ovim je naša kompanija postala još jedan član sponzorskog pula ASS-a za program priprema za Rio2016.godine,“ rekao je Ljubomir Ristić, direktor marketinga ComTrade-a. On je istakao da se nada da će se i druge kompanije pridružiti podršci našim atletičarima, kako bi kraljici sportova bili obezbedjeni još bolji uslovi za rad.

„Zahvaljujem se ComTrade-u što je najzad i nas trenere uvrstio u sponzorstvo, jer su treneri neophodni za uspeh atletičara. Našu zahvalnost najbolje ćemo pokazati našim rezultatima“, izjavila je Mirjana Stojanović, trener našeg reprezentativca Emira Bekrića.

I za kraj reč je pripala Evropskom šampionu na 400m prepone do 23. godine, najbržem Evropljaninu ove godine i trećem na svetu, Emiru Bekriću:
„Hvala vam što ste ovoliku pažnju posvetili kraljici sportova atletici. Počastvovan sam što je kompanija ComTrade prepoznala pravi uspeh i što je odlučila da produži dugogodišnju saradnju. Dug je put do Ria 2016.godine, ali svakako da sada rasterećeni ulazimo u trenažni proces, i bićemo spremni da na Olimpijskim igrama zasijamo u punom sjaju.“

Leave a Reply