IT

Kompanija Core Services odabrala je HP za hostovanje poslovnih aplikacija

HP BladeSystem tehnologija je odabrana da zameni postojeću Oracle infrastrukturu. HP objavljuje da je kompanija Core Services odabrala HP BladeSystem tehnologiju za kreiranje konvergentne infrastrukture, radi podržavanja sve više servisnih zahteva svojih globalnih korisnika.

poslovne apliakcije

nudi rešenja za poslovne operacije, informacione sisteme i podršku korisnicima širom sveta. Značajna promena na polju upravljanog hostinga označila je potrebu da kompanija implementira infrastrukturu koja može izdržati nove korisničke zahteve za finansijski isplativim rešenjem koje štedi energiju.

Core Services je uspostavio saradnju s kompanijom The Ergonomic Group (EGI), HP-ovim Elite Business Partnerom, na polju predloga infrastukture za poboljšanje performansi aplikacija i pružanje boljih usluga. Nakon procene, EGI je zaključio da postojeća Oracle/Sun infrastruktura ne može da zadovolji korisničke potrebe. EGI je pomogao kompaniji u projektovanju nove infrastrukture bazirane na HP-ovoj konvergentnoj infrastrukturi. Core Services je dobio i savete vezane za zahteve instalacije, kao i trajnu podršku za novu arhitekturu svojih data centara.

Core Services je odabrao HP BladeSystem platformu za virtuelizaciju svog okruženja, što obuhvata osam HP BladeSystem c7000 kućišta, šezdeset HP BL460 G6 i G7 blejd servera, i HP Virtual Connect Flex-10 Ethernet Module for BladeSystem. Konfiguracija pruža računarsku snagu, energetsku efikasnost i performanse neophodne Oracle aplikacijama koje značajno opterećuju procesore.

„Potrebno nam je da budemo ispred promena u oblasti upravljanih usluga dok se prioriteti korisnika menjaju ka energetski i finansijski efikasnijim rešenjima“, rekao je Bimal Doshi, potpredsednik za operacije, Core Services. „Prešli smo na HP BladeSystem okruženje da bismo što bolje iskoristili svaki vat, sat i dolar, kako bismo na bolji način pružali usluge našim korisnicima.“

HP BladeSystem platforma, opremljena Intel® Xeon® procesorima, omogućila je da Core Services četiri puta smanji broj neophodnih fizičkih servera. Korisnici kompanije Core Services mogu pristupiti svojim serverima putem HP Integrated Lights-out (iLO) softvera za upravljanje na daljinu, koji omogućava IT administratorima i korisnicima da lakše raspoređuju servere, kao i da rešavaju probleme radi unapređivanja produktivnosti i snižavanja troškova za upravljanje serverima.

Core Services je HP BladeSystem kućište instalirao i HP Virtual Connect mrežni modul koji povezuje LAN i SAN informacije sa serverskim ležištem, umesto sa serverom. To kompaniji omogućava da dodaje, uklanja i menja servere u roku od nekoliko minuta, što štedi sate koji bi bili potrebni za LAN i SAN usklađivanje. HP Virtual Connect takođe za 75 odsto smanjuje potrebu za kablovima, sa šesnaest kablova po kućištu na samo četiri.(1)

HP Converged Infrastructure je ključna osnova za Instant-On preduzeće. U svetu koji je stalno povezan, Instant-On preduzeće tehnologiju ugrađuje u sve što radi kako bi korisnici, zaposleni, partneri i građani ono što im je potrebno dobili trenutno.

Leave a Reply