Događaji · IT

Kompanija Hewlett-Packard predstavila je nova rešenja za štampanje

Kompanija Hewlett-Packard predstavila je nova rešenja za štampanje koja omogućavaju malim i srednjim preduzećima da samostalno kreiraju marketinške materijale uz prihvatljive troškove, da poboljšaju produktivnost i bolje upravljaju svojim sistemima za štampu. Novi proizvodi daju malim i srednjim preduzećima širok raspon rešenja koja će zadovoljiti njihove raznovrsne potrebe.

Novi HP Officejet Pro štampači pružaju do 50 odsto nižu cenu kolor štampe po stranici u odnosu na odgovarajuće kolor laserske štampače.(1) Proširena ponuda proizvoda za mala preduzeća sada uključuje i nove crno bele LaserJet štampače i multifunkcijske uređaje koji nude vrhunske funkcije po pristupačnoj ceni.

“Naš cilj je da malim i srednjim preduzećima ponudimo kompletna i dostupna rešenja za štampanje koja zadovoljavaju njihove raznovrsne potrebe,” rekao je Alberto Bozzo, potpredsednik i generalni direktor Commercial Core (SMB) odeljenja za region EMEA u grupi za grafiku i štampu kompanije HP. “Novi HP Officejet Pro štampači pomažu malim preduzećima da naprave dokumente koji će ih klijentima predstaviti kao velike multinacionalne korporacije dok novi crno beli LaserJet uređaji zadovoljavaju sve svakodnevne potrebe za štampanjem.”

Smanjivanje troškova marketinga

Novi HP Officejet Pro kolor štampači i proširena ponuda posebnih papira olakšava malim preduzećima da brzo, i uz niske troškove, naprave profesionalne dokumente u boji u svojim prostorijama.

Kreirani pomoću HP Scalable Print tehnologije, koja omogućava da HP Officejet Pro štampači dostignu više nivoe brzine i kvaliteta, novi modeli pružaju kvalitetnu štampu slika i teksta pri brzinama do 36 crno-belih stranica u minutu(2) i do 35 stranica u boji u minutu(2) u draft režimu rada. U režimu rada Laser Quality(3) brzine dostižu 12 crno-belih(2) odnosno 10 stranica u boji u minutu.(2) Četiri zasebna, zamenljiva HP Officejet kertridža sa mastilom garantuju živopisne, dugotrajne boje, a moguće je nabaviti i kertridže većeg kapaciteta čime se ostvaruje dodatna ušteda.

Leave a Reply