IT

Kompanija HTEC lider među najbrže rastućim tehnološkim kompanijama u centralnoj Evropi!

High Tech Engineering Center (HTEC) je IT kompanija iz Beograda, specijalizovana za razvoj softvera, elektronike i razvoj embedded sistema. Od svog osnivanja HTEC se bavi pružanjem usluga kako velikim tako i malim start-up kompanijama, a kao rezultat dobrog poslovanja, nekoliko spin-off kompanija iz HTEC-a se izdvojilo kao zasebni start-upovi. Odabir vrhunskih stručnjaka iz oblasti elektronskog i softverskog inženjerstva, omogućava HTEC-u da nastavi da širi svoj tim, listu zadovoljnih klijenata i da povećava svoj razvojni i inovativni potencijal.

 

Zahvaljujući načinu na koji posluje i pozitivnom odgovoru na izazove sa kojima se susreće, HTEC je zauzeo treće mesto na rang listi najbrže rastućih tenoloških kompanija u Centralnoj Evropi “CE Tehnology Fast 50“ koju objavljuje  konsultantsko-revizorska kompanija Deloitte.

htec

Aleksandar Čabrilo, direktor kompanije HTEC prokomentarisao je ovaj sjajan rezultat :  “Ovo je rezultat celog tima! Mislim da svaka tehnološka kompanija vredi samo onoliko koliko vrede ljudi koji je čine, a mi smo zaista ponosni na naš tim. HTEC je uspeo da okupi možda najbolje inženjere u regionu koji kroz rad na izazovnim projektima na tehnologijama poslednje generacije imaju dosta prostora za stručno usavršavanje, lično dokazivanje i napredak u svakom smislu koji zavisi samo od njih. Uspešni smo zato što poštujemo doprinos svakog čoveka ponaosob, činimo sve da svi dobro osećaju, a oni na najbolji način vraćaju kompaniji. Svi smo kao jedna velika porodica.

Tehnologija koju isporučujemo je često nosilac poslovanja naših klijenata, a kombinujući preduzetnički pristup uz vrhunski talenat u kompaniji, uvek damo više od očekivanog i tako uspevamo da zadržimo klijente na duge staze. Ovo priznanje je potvrda dobrog rada u prethodnom periodu, mislim da možemo biti ponosni na isti, ali nikako ne smemo da se zadovoljimo njime! Kažu da je rast teško održati, ali sam siguran da sa timom koji imamo, uz razvoj koji planiramo možemo doći na prvo mesto na ovoj listi, što je menadžment kompanije postavio sebi kao cilj za naredne dve godine.”

 

Projekat Tehnology Fast 50 u Srbiji se sprovodi već sedam godina za redom a pored naše zemlje na listi su se našle kompanije iz 10 zemalja iz centralne Evrope. Ipak iako prvi put učesvuje u nekom projektu ovog tipa i pored izuzetno jake konkurencije, HTEC je uspeo da se nađe na jednoj od liderskih pozicija na ovoj listi.

Leave a Reply