Događaji · IT

Kompanija Infostud dobitnik nagrade “ProBiznis Lider” za 2007

Kompanija Infostud dobitnik je godišnje nagrade “ProBiznis Lider 2007” koja se dodeljuje firmama liderima u oblasti mikrobiznisa, kao i najuspešnijim malim i srednjem preduzećima u Srbiji. Žiri sastavljen od predstavnika Procredit banke, ekonomskih novinara i stručnjaka za preduzetništvo ocenjivao je 16 kriterijuma, pre svega, rast proizvodnje, izvoza i profita, odnosno finansijske i druge pokazatelje firmi i kompanija sa manje od 250 zaposlenih. U konkurenciji je bilo više od 200 preduzeća.

„Ovo priznanje ima za nas poseban značaj zato što dolazi od strane predstavnika relevantne banke, privrednih novinara i stručnjaka koji su možda najbolje upoznati sa stanjem  u domaćem biznisu a kao potvrda kvaliteta usluga koje Infostud pruža svojim klijentima i posetiocima. Dobijena „ProBiznis“ nagrada za poslovnog lidera u 2007. godini je, nesumnjivo, velika odgovornost za nas, ali i dodatni motiv čitavom timu da u budućnosti postiže još bolje rezultate“, komentariše dobijenu nagradu Stefan Salom, zamenik direktora Infostuda.
Nagradjeni će dobiti statuetu „ProBiznis Lider“ i  diplomu, a Procredit banka će za 10 najboljih preduzeća finansirati posetu jednoj regionalnoj privrednoj /ili sajamskoj/ manifestaciji.

Organizatori manifestacije su Klub privrednih novinara Srbije i Procredit banka.

Leave a Reply