IT

Kompanija LG dobila novog regionalnog predsednika

Jangnam Roh (Youngnam Roh) izabran je za novog predsednika regionalnog predstavništva kompanije LG Electronics (LG). On će biti nadležan za sve aktivnosti kompanije u ovom delu Evrope, preuzevši upravljanje poslovima u 9 zemalja, među kojima je i Srbija.

Pre dolaska na novu funkciju, Jangnam Roh bio je na čelu predstavništva kompanije LG u Portugaliji, a pre toga je svoje internacionalno iskustvo gradio u predstavništvima u Zajednici nezavisnih država (ZND) i regionu Bliskog istoka i Azije.

„Izuzetno mi je drago što ću voditi regionalno sedište kompanije. Odlučno ćemo nastaviti tendenciju regionalnog rasta i poboljšanja i u predstojećem periodu, a čvrstu osnovu za to pružaju nam izgrađen brend, stručnost lokalnih timova i inovacije koje su vodeće na tržištu, kao što su nedavno predstavljeni LG G Flex 2 zakrivljeni smart telefon ili nova linija 4K Ultra HD OLED televizora. Kompanija LG je u potpunosti posvećena misiji da koristeći najnovija tehnološka rešenja svakodnevicu svojih korisnika učini što produktivnijom i jednostavnijom, što je cilj kojim ćemo se i nadalje voditi“, rekao je Jangnam Roh.

Prethodnik novog predsednika, Jang Vung Li (Young Woong Lee), preuzeće rukovođenje nemačkog predstavništva ove kompanije, nakon što je uspešno vodio poslove u regionu.

Leave a Reply