Događaji · IT

Kompanija Solfins predstavila “SolidWorks 2009”

Predstavnici kompanije “Solfins” su  na nedavno održanom seminaru na Mašinskom fakultetu u Beogradu, predstavili najnoviju verziju softverskog paketa “SolidWorks 2009”

Bila je to jedinstvena prilika da na jednom mestu i od strane autorizovanih predavača prisutni mogu da sageldaju unapređenja, uštede i ubrzanja koja mogu da se psotignu u projektovanju i proizvodnji.

SolidWorks 2009 donosi i do 65% veću brzinu rada u odnosu na prethodnu verziju, što povećava produktivnost i ostavlja mogućnost za veći udeo kreativnog inženjerskog rada.

Sa više od 250 unapređenja, mnogo većom brzinom i boljim performansama SolidWorks 2009 može da promeni korisnički osećaj za vreme.

Konkretnim primerima i demonstracijama iz realnog inženjerskog okruženja predstavljene su mogućnosti softvera iz oblasti projektovanja, proračuna, simulacija kao i iz oblasti upravljanja dokumetnima.

Značajno mesto na seminaru pripalo je firmama koje su već implementirale ovo softversko rešenje predstavljajući ralizovane projekte u procesnoj, prehrambenoj industriji, brodogradnji, industriji nameštaja, proizvodnji poljoprivredne mehanizacije.

Leave a Reply