Događaji · IT

Konferencija “Savremena informatička tehnologija u građevini”

U kompaniji KING ICT, vodećem regionalnom sistem integratoru, održana je konferencija Savremena informatička tehnologija u građevini. Pokrovitelj konferencije bila je firma OTRUM, najveći svetski distributer iTV rešenja namenih hotelijerstvu.

Podstaknuti aktuelnim potrebama nastalim prvenstveno zbog dinamičnog razvoja hotelijerskog sektora poslednjih godina te tehničkog napretka koji prati taj razvoj i potrebe za organizovanim projektnim pristupom, kompanija KING ICT organizirala je konferenciju pod nazivom Savremena informatička tehnologija u građevini.

Tom prilikom bila su predstavljena rešenja strukturnog kabliranja i mrežna infrastruktura, sistemi tehničke zaštite te hotelski iTV sistemi. Na konferenciji su se okupili vodeći projektanti i arhitekti, a kako je turizam izrazito brzorastući sektor KING ICT u mogućnosti je u tom segmentu da ponudi jako široki spektar najboljih usluga od tehnoloških rešenja i usluga, preko telefonije i multimedije pa sve do tehničke zaštite i interaktivne TV, a sve povezano u jednu mrežu.

Krenuli smo sa prezentacijom prema projektantima i arhitektima budući da smatramo da su oni prvi i jako važni u lancu prema krajnjim korisnicima. Upravo su oni u mogućnosti krajnjim korisnicima podići zadovoljstvo boravka u objektima koje projektiraju koristeći najnovije tehnologije“, naglasio je na Konferenciji Alen Žunić, voditelj Sektora prodaje.

Leave a Reply