IT

Konkurs za domaću i internacionalnu stručnu praksu u oblasti IT-a i marketinga

AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu i njen strateški partner – kompanija “Idea” nedavno su svoje partnerstvo usmerile i na omogućavanje stručnih i profesionalnih prilika za mlade ambiciozne ljude koji žele da napreduju i grade svoju karijeru. Ukoliko si student završne godine fakulteta u oblasti informacionih tehnologija ili ekonomskih nauka i marketinga, ovo je prava prilika za tebe!

Kompanija Idea dugi niz godina aktivno učestvuje na projektima i konferencijama koje organizuje AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu. Liderska iskustva i internacionalne prilike i inicijative koje AIESEC pruža prepoznala je i ova kompanija i kroz odluku da podrži mogućnosti za mlade kroz praktične metode i finansijsko ulaganje u one koji pokažu potencijal i interesovanje za napredak.

idea-aisec

Svim studentima koji su pri kraju studija ili su već diplomirali na nekom od pomenutih fakulteta, kao i svim mladim nezaposlenima pruža se prilika za jednomesečnu praksu u kompaniji “Idea” u oblasti IT-a ili marketinga. Kroz ovo praktično iskustvo student će unovčiti znanja stečena na studijama, steći osećaj za rad i iskusiti posao u kompaniji koji će ga diferencirati na tržištu rada.

Praksa u “Idea” kompaniji predstavlja obaveznu uvertiru u ono što sledi nakon njene realizacije, a to je plaćena stručna praksa u oblasti marketinga ili IT-a u inostranstvu koju u potpunosti obezbeđuje i finansira “Idea”. Putem Global Talent programa koji je, konkretno, podržala ova kompanija, dvoje studenata – praktikanata dobiće priliku da se stručno usavršava u inostranstvu i stiče relavantne inicijative u svojoj karijeri u nekoj od razvijenih internacionalnih kompanija.

Kao neophodan uslov za prijavu na konkurs koji raspisuju AIESEC i “Idea” potrebno je da student bude završna godina fakulteta u pomenutim oblastima i da već poseduje određeno relavantno radno iskustvo u ovim oblastima. Prijave se vrše tako što kandidati šalju svoj CV na email: [email protected], nakon čega će u najkraćem mogućem roku biti kontaktirani za dalji proces selekcije. Rok za prijavu na konkurs je 25. jul.
Praksa u domaćoj kompaniji, a nakon toga i internacionalna stručna plaćena praksa su dve šanse koje će Vam promeniti život iz korena, obogatiti Vaš CV i sferu poslovanja i uticati direktno na Vaš lični i profesionalni razvoj.

Leave a Reply