IT

Konsing Group u Norveškoj gradi telekomunikacije

Nakon uspešnog pokretanja aktivnosti na Norveškom tržištu u maju mesecu i ugovorenih poslova od 15 miliona EUR, Konsing Group, srpsko-američka kompanija sa sedištem u Beogradu, je prošle nedelje ugovorila i nove poslove na ovom tržištu. Procenjena vrednost novog okvirnog ugovora iznosi 114        miliona EUR, uz garantovani minimum za Konsing Group od 74 miliona EUR u naredne 3 godine.

Ugovorom su obuhvaćene usluge projektovanja, izgradnje telekomunikacionih objekata i instalacije opreme na 11 različitih projekata u Norveškoj i drugim skandinavskim zemljama, uključujući i poslove za sva tri operatera mobilne telefonije.

Konsing Group je takođe, sa svojim norveškim partnerima, potpisao ugovor o osnivanju kompanije Konsing AS sa sedištem u Oslu, čiji je zadatak podrška daljem širenju poslovanja Konsing Group na tržištu Skandinavije.

One thought on “Konsing Group u Norveškoj gradi telekomunikacije

  1. Jovan

    Naravno, sve je to lepo napisano za domaćice, ali nije navedeno ko će tim parama da raspolaže, posto je 70% vlasnistva predmetnog Konsinga u Americi.
    Čime se to oni hvale i zbog čega? Verovatno zbog kredita koje će da uzmu u Srbiji, da pare ispumpaju van zemlje, a kasnije će da prijave kako je posao bio jalov.

    Jova

Leave a Reply