IT

Besplatni kurs „Graphic Design Express” SAE instituta i Kancelarije za mlade

SAE institut, uz podršku Kancelarije za mlade grada Beograda, raspisuje konkurs za kurs „Graphic Design Express” u okviru serije besplatnih radionica iz oblasti digitalnih medija. Pravo prijavljavanja imaju svi mladi između 16 i 30 godina, a prednost će imati oni koji nemaju nikakvo predznanje niti iskustvo u oblasti grafičkog dizajna. Krajnji rok za prijem prijava je 22. oktobar do 17 časova. Kurs će biti održan 29. i 30. oktobra, od 10 do 17 časova u SAE institutu, Čika Ljubina 8, 3. sprat.

Polaznici ovog kursa imaće priliku da nauče o osnovama sveta grafičkog dizajna i vizuelnih komunikacija. Po završenoj obuci poznavaće osnovne opcije i alatke adobe-ovih softvera za dizajn, fotošop i ilustrator. Takođe je planirano da do kraja kursa svako od polaznika dizajnira svoj flajer ili poster.

Prijave za „Graphic Design Express” kurs fotografije dostavljaju se isključivo elektronskim putem, na adresu: [email protected] Više informacija o obuci i uslovima učestovanja na sledećim linkovima: www.belgrade.sae.edu ili www.kancelarijazamlade.rs.

Leave a Reply