IT

Lažni GTA V za PC zarazio hiljade računara

Pojedine igrače toliko je uhvatila euforija oko najave izlaska GTA V za PC da su bez mnogo razmišljanja pokušali da skinu navodnu piratsku verziju igre.

Navodno, u paketu s igrom veličine 18GB dolazi i potreban crack, a u pitanju je full verzija igre koja je nekako procurila u javnost. Međutim, kako prenosi WCCF, u pitanju je obična prevara, a među fajlovima nalazi se veliki broj virusa i drugih štetnih programa. Sama “igra” dolazi u paketu sa setup.exe fajlom koji zaista radi, samo što ćete na hard disku umesto GTA V dobiti gomilu virusa.

1384715 10151959643741425 739626037 n2 Lažni GTA V za PC zarazio hiljade računara

Na kraju, čak će vam biti zatraženo da odete na stranicu gde treba popuniti gomilu anketa kako biste navodno dobili neophodan serijski broj. Ipak, ko se “upeca” na ovako providne fore, zaista je previše lakoveran!

One thought on “Lažni GTA V za PC zarazio hiljade računara

  1. Miki

    “Ipak, ko se “upeca” na ovako providne fore, zaista je previše lakoveran!”! Nije lakoveran nego expremno glup. Milion nacina da se proveri da li je igra uopste izasla za PC i da li ce uopste izaci. Ovi glupani cim vide naslov na piratskim serverima odmah download i install bez ikakve provere. Tako im i treba.

Leave a Reply