IT

LG Electronics postaje Globalni partner Formule 1™

LG Electronics (LG), globalni lider i tehnološki inovator u sferi potrošačke elektronike, objavio je da je potpisan ugovor kojim je LG postao Globalni partner Formule 1TM i Tehnološki partner Formule 1TM. Kao deo ovog udruživanja na najvišem nivou, LG je ekskluzivno imenovan i stiče marketinška prava kao zvanični snabdevač potrošačkom elektronikom, mobilnim telefonima i sistemima za obradu podataka Formule 1.

Višegodišnji sporazum stupa na snagu od januara 2009. godine.

Formula 1 predstavlja apsolutni vrh u tehnološkim inovacijama i stilu, što je takođe i naša vizija kada je u pitanju brend LG,” rekao je Dermot Boden, direktor marketinga LG Electronics-a i dodao: “I mi u LG-ju osećamo baš isto uzbuđenje i elektricitet koji vlada u Formuli 1, kao ni u jednom drugom sportu.”

“LG je lider u svojoj oblasti – na polju vrhunske tehnologije, koji inovaciju i vrhunske rezultate donosi u stilizovanom pakovanju, a to je i način razmišljanja u Formuli 1”, izjavio je Berni Eklston, izvršni direktor i suvlasnik Grupe Formula 1. “Toliko toga imamo zajedničkog da sam izuzetno uzbuđen i radujem se predstojećoj saradnji koja će nam doneti vrhunska tehnološka rešenja.”

Kao oficijelni partner za obradu podataka Formule 1, LG će biti prepoznatljiv i prisutan u okviru prikazivanja vremena i ostalih podataka na svim trkama. LG će, takođe, širom sveta moći da koristi paket marketinških prava povezanih sa brendom Formule 1.

Boden je još dodao: “U današnjoj ekonomskoj klimi, sve organizacije moraju da racionalizuju svoje troškove. Mi u LG-ju razmišljamo o najvažnijoj investiciji, a to je naš brend. Posle pažljivog istraživanja marketinških i sponzorskih mogućnosti, uveren sam da će ovo partnerstvo dugoročno doneti najviše rezultata i unaprediti oba brenda.”

Leave a Reply