lg-optimus-g
IT

LG Optimus G stiže u Evropu

Korisnici širom Evrope imaće priliku da se uvere u mogućnosti unapređene verzije Optimus G smart telefona, koji je već zabeležio veliki uspeh na svetskom tržištu

Kompanija LG Electronics počinje sa prodajom svog najnaprednijeg Optimus G smart telefona na tržištu Evrope. Jedan od najboljih ekrana na tržištu smart telefona, snažan quad-core procesor i unapređeno korisničko iskustvo, osnovne su karakteristike ovog modela, koji je zvanično predstavljen u poslednjem kvartalu prošle godine.

lg-optimus-g

„Nakog velikog uspeha na svetskom tržištu, i evropski korisnici će imati mogućnost da se uvere u neverovatne funkcije i karakteristike Optimus G smart telefona,“ rekao je dr Jong-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „U Evropu stiže unapređena verzija ovog telefona, koji predstavlja našu najjaču quad-core mašinu, optimizovanu za 4G LTE mrežu.“

Optimus G koristi poslednju verziju Android Jelly Bean 4.1.2 operativnog sistema, kao i neverovatan True HD IPS Plus ekran diganole 4,7 inča. Zahvaljujući True HD IPS Plus i Zerogap Touch tehnologijama, ovaj model poseduje jedan od najsavremenijih ekrana na tržištu smart telefona, koga karakteriše unapređena rezolucija, poboljšano osvetljenje i neverovatna jasnoća prikaza.

Unapređena verzija Optimus G smart telefona, koja će biti dostupna na tržistima širom Evrope, poseduje i niz korisnih funkcija kojima kompanija LG teži da olakša svakodnevni život svojih korisnika. Među njima je Safety Care aplikacija, uz pomoć koje će ovaj smart telefon kontaktirati vaše najbliže u hitnim slučajevima, omogućujući vam tri osnovne opcije – preusmeravanje hitnih poziva, obaveštenje o nekorišćenju telefona i obaveštenje o trenutnoj lokaciji.

QSlide funkcija omogućava korisnicima da otvore dve aplikacije u isto vreme, obe u režimu celog ekrana. Tako istovremeno možete gledati video sadržaj, pretraživati internet, proveravati podsetnik ili kalendar. Tu je takođe i Privacy Keeper aplikacija, koja omogućava korisniku da sakrije informacije dolaznih poziva, kao što su ime i broj telefona.

One thought on “LG Optimus G stiže u Evropu

Leave a Reply