LG_logo
IT

LG pokrenuo Designer Incentive i Engineer Incentive programe za obrazovanje i razvoj talenta

Kompanija LG pokrenula Designer Incentive i Engineer Incentive programe za obrazovanje i razvoj talenta iz oblasti klimatizacije, grejanja i hlađenja

Kao deo Designer Incentive programa za podsticaj profesionalaca u okviru industrije klimatizacije, grejanja i hlađenja (KGH), kompanija LG Electronics organizovaće posetu za odabrane inženjere iz ove oblasti LG Centru za istraživanje energije, koji se nalazi u francuskom gradu Valensijen.

LG_logo

Zajedno sa razvojem najnovijih tehnologija, LG ulaže velike napore u obrazovanje i razvitak talenta profesionalaca iz oblasti klimatizacije, grejanja i grejanja. Najnovija prekretnica u ovom dugoročnom poduhvatu je i LG Engineer Incentive program, koji ima za cilj da okupi najstručnije inženjere u okviru LG Centra za istraživanje energije. Kandidature za ovo studijsko putovanje mogu se podneti uz sve projekte realizovane do 30. novembra 2013. godine. Ocenjivanje će se bazirati na pokazateljima prodaje VRF uređaja sa promenjivim protokom rashladnog fluida.

„LG se nalazi na čelu razvoja KGH sistema, a kako bi zadržali lidersku poziciju, stavljamo veliki naglasak na obrazovanje i obuku naših projektanata“, izjavio je Jae Won Yu, direktor poslovne jedinice za klimatizaciju i energetska rešenja kompanije LG Electronics Magyar Kft. „Designer Incentive program pruža izuzetnu priliku da nagradi najbolje profesionalce u okviru industrije, dajući im mogućnost da prošire svoja znanja kroz uvid u rad jednog od najznačajnijih centara za istraživanje i razvoj kompanije LG.“

Pored edukativnog Engineer Incentive programa, kompanija LG Electronics podržava inženjere kroz niz različitih vrsti visoke saradnje, uključujući i saradnju sa Inženjerskom komorom Srbije, kroz konstantne seminare na LG AC Akademiji, kao i uz akreditovani Dan LG inženjera koji se ove godine prvi put organizovao za projektante iz Srbije i Crne Gore.

Leave a Reply