Hardware · IT

LG proširuje svoju saradnju sa Formulom 1T kroz podršku Virgin Racing timu

LG Electronics (LG), svetski lider i tehnološki inovator na tržištu elektronike, proširio je svoju saradnju sa Formulom 1™ kako bi podržao Virgin Racing tim.

Pored toga što je globalni i tehnološki partner Formule 1™ od početka sezone 2009, LG je postao i zvanični snabdevač tima Virgin Racing, kao i tima Lotus Racing i proizvođača motora Cosworth.

LG je priključio tim Virgin Racing svom programu podrške kroz obezbeđivanje proizvoda na stazama i u fabrici tima. Virgin Racing je jedan od tri nova tima koji su ušli u konkurenciju ove sezone za FIA Formula One World Championship™, čime se jedan od najpoznatijih multi-servis brendova pridružio ovom sportu.

Graeme Lowdon, generalni direktor Virgin Racing-a izjavio je: „Oduševljeni smo zbog saradnje sa LG-em. Ne samo da LG ima neverovatan spektar proizvoda u svom portfoliju, nego je i pionir najsavremenije tehnologije, čineći savršen spoj sa Virgin Racing timom. Virgin Racing već koristi LG proizvode, kako na Grand Prix-u, tako i u fabrici u Dinnington-u, što našu saradnju čini potpuno integrisanim partnerstvom, koje će se, nadamo se, nastaviti i u godinama pred nama.”

Poslednji potez LG-a predstavlja nastavak napora kompanije da podrži manje, mlađe timove dok pronalaze svoj put ka vrhu auto-moto sporta.

Andrew Barrett, potpredsednik Globalnog Sponzorstva za LG Electronics je dodao: „Veoma nam je drago da objavimo početak novog partnerstva. Virgin Racing predstavlja snažan brend u Formuli 1™ i mi u LG-u ćemo rado podržati napore tima u svojoj prvoj godini takmičenja u samom vrhu ovog sporta. Virgin Racing naporno radi kako bi osigurao najviši nivo performansi, što je upravo bio motiv kompanije LG da pomogne ovom timu, sledeći tako svoje uverenje – Life’s Good kroz tehnologiju.”

Leave a Reply