Događaji · IT

Lideri u domaćem poslovanju i njihov pogled na IT

Microsoft Srbija poziva sve zainteresoavne da se pridružite na događaju pod nazivom „Business Leaders Conference“ koji se organizuje u ponedeljak, 21. aprila, u Kristalnoj dvorani beogradskog hotela Hyatt Regency. Ova konferencija je posvećena uticaju informacionih tehnologija na lokalnu ekonomiju, kao i uticaju na poslovne rezultate kompanija i razvoju društva u celini.

U 10 časova počeće serija polusatnih predavanja predstavnika najznačajnijih kompanija i institucija u Srbiji. Skupu će prisustvovati i generalni i izvršni direktori, kao i IT menadžeri najvećih kompanija u Srbiji, a ideja je da uspešni poslovni ljudi predstave na konkretnim primerima poslovnu vrednost informacionih tehnologija i šta sve nove tehnologije mogu doneti svakom biznisu.

O svom pogledu na ulogu informacionih tehnologija u savremenim kompanijama govoriće Saša Leković, CTO Telekoma Srbije, Branislav Đurić, CEO ComTrade Grupe, Branko Kovačević, rektor Beogradskog Univerziteta, kao i Predrag Mihailović, zamenik predsednika Izvršnog odbora Komercijalne banke, dok će u ulozi domaćina biti Dejan Cvetković, generalni direktor Microsofta u Srbiji.

Leave a Reply