IT

Link group dobitnik nagrade za doprinos razvoju elektronskog poslovanja

Kompanija Link group ovogodišnji je dobitnik nagrade E-trgovina AWARD 2011 za doprinos razvoju elektronskog poslovanja u Srbiji. Jedanaesta konferencija „E-trgovina“ je nastavila tradiciju afirmacije uspešnih domaćih iskustava u razvoju e-poslovanja, te je Stručni odbor konferencije ocenio „Projekat online prodaje usluga edukacije“, kao jedno od najboljih ostvarenja e-trgovine za 2011. godinu.

– Kompanija Link group bila je i ostaje generator novih ideja u primeni informacionih tehnologija u obrazovanju, i to ne samo u Srbiji već i u zemljama jugoistočne Evrope. Trudimo se da pokrijemo ceo poslovni ciklus – od projektovanja, preko merenja rezultata pa do unapređenja rešenja. Posebno smo ponosni na pionirsku ulogu u primeni rešenja internet marketinga u domenu obrazovanja, kao i na primenu učenja na daljinu, izjavio je Nikola Subotić, direktor kompanije, prilikom uručenja priznanja.

Kompanija Link group je svojim pozitivnim primerom i postignutim rezultatima pokazala da profesionalnim opredeljenjem, uz posvećenost inovacijama i kvalitetu, pruža doprinos obrazovanju i celokupnoj stručnoj zajednici u Srbiji i regionu da bude bolja.

– Nagrada za nas predstavlja izazov da i dalje svojim radom potvrđujemo visoko postavljenje standarde, ali istovremeno, ona je i potvrda opredeljenja Link group-a da prati najnovije tehnologije i svetske trendove kada je o elektronskom poslovanju reč – naglasio je Subotić.

Konferencija E-trgovina predstavlja mesto okupljanja domaćih i inostranih stručnjaka iz ove oblasti sa ciljem da učesnicima skupa (preduzetnicima, menadžerima, informatičarima) omogući analizu trenutnog stanja, kao i da ukaže na moguće pravce daljeg razvoja elektronskog poslovanja. Među dosadašnjim dobitnicima priznanja su kompanije poput VISA International, “Pakom computers”, kompanija Delta M, Narodna banka Srbije, Poštanska stedionica, sajt Infostud.

One thought on “Link group dobitnik nagrade za doprinos razvoju elektronskog poslovanja

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Ako se kaze “e-trgovina” (a ne “trgovanje”), zasto se onda kaze “e-poslovanje” (a ne “e-posao”)? Iz istog razloga se, verovatno, zove i “e-vlada” (pogresno), umesto “e-vladanje”, “e-uprava” (pogresno), umesto “e-upravljanje”, itd. i tsl.

    Dokaz – Mirko Cvetkovic je obican ljudski vladar od krvi i mesa (ima i bradicu), a ne – za sada, hvala Bogu – vladar sacinjen od elektronskih komponenti, tj. “e-vladar”. Pri tom, on primenjuje “e-vladanje” (telefonske sednice, audio-vizuelne konferencije…)

Leave a Reply