links
IT

“Links Associates” širi se i na Srbiju

Kompanija za strateške komunikacije, konsalting u javnim poslovima i odnose sa javnošću ,,Links Associates“ otvorila je predstavništvo u Beogradu, sa ciljem regionalnog širenja što je deo strateške politike kompanjie.

,,Srbija je pokazala svoju proevropsku opciju i sigurno će postati centar za poslovanje na Zapadnom Balkanu. Pažljivo smo analizirali srpsko tržište i smatramo da ima značajan potencijal. Predpristupni pregovori odrediće strukturne reforme u administraciji i ekonomiji, privući  će pažnju velikih investitora, doći će do profesionalizacije medijskog tržišta i potrebe za profesionalnim menedžmentom u upravljanju predpristupnim fondovima EU. Rumunija je već prošla ovaj put na kom Srbija čini svoje prve korake, a naša kompanija poseduje  resurse i stručnost  koji će biti potrebni našim klijentima”, rekla je Korina Vintan, direktorka ,,Links Associates“.

links

Otvaranje Kancelarije u Srbiji deo је šireg  strateškog razvoja na evropskom nivou. Osnovni cilj ,,Links Associates“ u ovom trenutku su Beograd i Brisel. U prethodnih nekoliko godina kompanija ,,Links Associates“ imala je značajan broj klijenata zainteresovane za realizaciju projekata u vezi sa politikom EU, zbog čega je stalno prisustvo u Briselu neophodno.

,,Links Associates ima značajno iskustvo u oblastima energetike, telekomunikacija, nekretnina, farmacije, proizvodnje i prodaje proizvoda od duvana, teške industrije, rudarstva, poljoprivrede, maloprodaje i osiguranja. U Srbiji ćemo se posebno osvrnuti na privredne aktivnosti koje imaju potencijal, kao sto su IT, poljoprivreda, nekretnine, telekomunikacije, itd. Uvereni smo da možemo doneti znanja i dodatnu vrednost na tržištu u razvoju, kakvo je srpsko, i to kako međunarodnim klijentima, tako i onim srpskim”, naglasila je Korina Vintan.

Srbija je u prošlosti imala status snažnog regionalnog lidera, koji sada, približavanjem Evropskoj Uniji, može da povrati. U narednim godinama izazov za Srbiju biće da izgradi sliku stabilne zemlje i države posvećene reformama, pa će ozbiljna i dobra komunikacija u svim domenima biti ključ uspešnog delovanja u tim pravcima.

Sada je prilika da se iskoristiti  plodonosna pomoć ,,Links Associates“ u profesionalizaciji političkog i poslovnog tržišta komunikacija

Za početak, kancelarija ,,Links Associates“ u Beogradu angažovala je new business managera Aleksandra-Jon Stefan. ,,Srbija ima potrebu za agencijom za komunikacije čiji portfolio obuhvata projekte i investicije u vezi sa EU agendom, tako da je prisustvo ,,Links Associates“ u Srbiji potrebno. U ovom trenutku moj cilj je povezivanje  ,,Links Associates“ sa tržištem investitora u Srbiji’’, rekao je Aleksandar-Jon Stefan.

Kancelarija ,,Links Associates“ smeštena je u centru Beograda ul Kneginje Zorke u blizini hotela ,,Metropol Palace’’.

Leave a Reply