IT

Logitech Full-HD 1080p web kamera

Logitech je predstavio Logitech® HD Pro Webcam C920 veb kameru , koja lakše, brže i jednostavnije nego ikada snima full-HD 1080p video materijal i ima mogućnost rada na svakom kompjuteru. Ovaj uređaj nudi izuzetan kvalitet koji korisniku omogućuje da čuje i vidi svoje prijatelje i drage osobe na najbolji mogući način.

,,Ljudi se sve više oslanjaju na video pozive kako bi održali bliski kontakt’’, izjavio je Tod Voker (Todd Walker), brend menadžer kompanije Logitech. ,,Bez obzira da li ćaskaju sa prijateljima, porodicom ili kolegama, žele da se prikažu u najboljem svetlu putem oštre slike visokog kvaliteta. Logitech HD Pro Webcam C920 im to obezbeđuje jer je prva veb kamera koja nudi video pozive na 1080p, zahvaljujući našoj saradnji sa Skype-om.”

Logitech HD Pro Webcam C920 snima full-HD 1080p video materijal za povezivanje sa prijateljima putem Skype®-a ili u HD 720p za Windows Live™ Messenger. Zahvaljujući H.264 naprednoj tehnologiji kompresije, moguće je brzo, jednim klikom postaviti full-HD 1080p video kilipove ili 15MP fotografije na Facebook, Twitter™ ili YouTube™. Korisnik će maksimalno uživati u 1080p HD video pozivima, potrebno je samo da preuzme najnoviju verziju Skypea, Skype 5.7 Beta for Windows.

Logitech-ova tehnologija tečnih kristala je ono po čemu se Logitech veb kamera izdvaja od ostalih. Uz savršenije video pokrete bez prekidanja, dobijaju se oštrije slike, bogatije boje i jasniji zvuk – tako da se korisnik bukvalno bolje vidi i čuje – čak i ako ne poseduje najnoviji kompjuter na tržištu. Logitech HD Pro Webcam C920 takođe ima Karl Zajs optiku i premijum autofokus u 20 koraka, što je najbolji Logitech-ov autofokus do sada, dva mikrofona sa svake strane veb kamere snimaju prirodni stereo audio zvuk.

Logitech HD Pro Webcam C920 će se naći i u ponudi za poslovne korisnike, obezbeđujući unapređen doživljaj video konferencija i objedinjene komununikacije. Za više informacija, posetite www.logitech.com/business.

Leave a Reply