IT

M SAN Grupa postala ovlašćeni distributer HP proizvoda za Republiku Srbiju

M SAN Grupa, vodeći distributer IT proizvoda i usluga, postala je ovlašćeni distributer HP proizvoda za Republiku Srbiju

Početkom jula, M SAN Grupa i HP potpisali su ugovor o distribuciji HP printera, potrošnog materijala i skenera za Republiku Srbiju. Ovim ugovorom postojeća saradnja M SAN Grupe i HP-a značajno podiže kvalitet distribucije na ovom tržištu za HP-ove proizvode. Za područje Srbije distribuciju će obavljati forma KimTec, deo M SAN grupacije.

HP jedan je od najvećih proizvođača hardverske opreme, distribucije i prodaje hardverskih komponenti. Danas HP godišnje ulaže milijarde dolara u istraživanje i razvoj što rezultuje novim proizvodima odličnih karakteristika, inovativnih rešenja i novih tehnologija, a sve sa ciljem pružanja što bolje usluge svojim kupcima.

Nastavak dugogodišnje saradnje sa HP-om i prepoznavanje dobrih poslovnih rezultata rada KimTec-a na tržištu Srbije rezultiralo je novom distribucijom. M SAN Grupa kroz svoje firme, članice u regiji potvrđuje status vodeće regionalne IT komapnije te je na najboljem putu ostvarenja svoje poslovne vizije i dugoročnih smernica poslovanja. Želja nam je da našim poslovnim partnerima pružimo široku paletu vrhunskih proizvoda, lako dostupnih sa svom pratećom podrškom“, istaknuo je Žarko Kruljac, član Uprave M SAN Grupe.

Leave a Reply