IT

M SAN Grupa postala ovlašćeni distributer AntiVirusnih programa kompanije Kaspersky

Kaspersky Antivirus 2009 - 3 User EditionM SAN Grupa, vodeći regionalni distributer IT proizvoda i usluga postala je ovlašćeni distributer Kaspersky AntiVirusnih programa. Distribucija obuhvata Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru

Kaspersky AntiVirusni program pruža sve vrste antivirusne zaštite od neželjenih i zloćudnih programa. Primenjiv je za kućne korisnike, male i srednje firme i za velike poslovne korisnike. Kaspersky AVP dolazi u tri korisnički orijentisana paketa Kaspersky AVP Home Users (za kućne korisnike), Kaspersky AVP Small&Medium Business i Kaspersky AVP Corporate Solutions.

Kompanija  osnovana je 1997. godine u Moskvi sa regionalnim kancelarijama širom sveta i internacionalni je proizvođač anitivirsnog softvera i paketa za kompletnu zaštitu informatičkih sistema. Prvi na svetu su implementirali heurističku analizu virusa i lingvističku analizu teksta. Kaspersky AVP odlikuje velika brzina rada, pouzdanost i fleksibilnost. U komparativnim analizama sa AntiVirusnim produktima drugih kompanija redovno zauzimaju prvo mesto, a dobitnici su brojnih nagrada i priznanja, od kojih je najznačajnijia nagrada proglašenje „Softverskim vendorom 2009 godine“ u EMEA regiji (Evropa, Bliski Istok i Afrika). Neki od velikih svetskih korisnika su Airbus, BBC Worldwide, Tatneft, Telecom Italia Mobile, Faber-Castell, France Telecom, kao i Italijansko ministarstvo spoljnih poslova, francusko Ministarstvo za obrazovanje, te mnogi drugi.

„Izuzetno smo ponosni na novu distribuciju u okviru SW odjela M SAN grupe. Radi se o vodećem proizvođaču antivirusnog softvera koji je ujedno proglašen i SW vendorom u 2009. u EMEA regiji. Za M SAN Grupu kao vodećeg regionalnog distributera od presudne je važnosti što se ugovor ne odnosi samo na Hrvatsku nego pokriva Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. Na taj način ćemo partnerima u regiji pružiti kompletnu podršku u projektima koji uključuju antivirusnu zaštitu. U ovim, za sve nas, izazovnim vremenima važno je imati proizvod koji ima najpovoljniju cenu a uz to pruža i maksimalnu zaštitu što Kaspersky svakako daje“ naglasila je Emina Bašić, voditelj grupe proizvoda Softver, M SAN Grupa.

Leave a Reply