Hardware · IT

Maipu Communication u ponudi General Ekonomika

RB General Ekonomik je ostvario status Generalnog Distributera mrežne i telekomunikacione opreme kineskog proizvodjača Maipu Communication, na trzistu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske.

Maipu Communication predstavlja globalnog lidera na polju izgradnje rešenja iz oblasti telekomunikacija i izgradnje visoko performantnih IP mreža. Njegov širok portfolio proizvoda omogućava izgradnju računarskih mreža svih veličina, od manje zahtevnih do izuzetno kompleksnih.

Kao podatak koji ilustruje ozbiljnost proizvoda i rešenja kompanije Maipu je i taj da je 90% transmisione opreme China Telecom – a upravo oprema ovog proizvodjača.
Pored toga Maipu je izuzetno prisutan u bankarskom i carrier sektoru i jedan je od glavnih snabdevača četiri najveće kineske banke, na prvom mestu opremom namenjenoj rutiranju.

Kada je u pitanju medjunarodni uspeh, treba reći da je Maipu na tržistu Indije na trećem mestu po prodaji rutera, odmah iza Cisco-a i Juniper-a.

Proizvodni program sačinjen od pet kategorija proizvoda – RUTERA, SVIČEVA, VoIP, VPN ali i DDN (Digital Data Network) rešenja, omogućava zadovoljenje potreba i najzahtevnijih korisnika.

Leave a Reply