Marketing & PR

5. Brand Fair

Najznačajnija manifestacija u oblasti brendinga i marketinga “Brand Fair” počela je 12. februar 2009. godine u Hali 2 Beogradskog sajma. Ova tradicionalna manifestacija, koja je ove godine okupila više od 50 domaćih i stranih firmi, trajaće do sutra (14. februar 2009. godine), a cena ulaznice je 250 dinara.

Na petom Sajmu brendova, koji se održava pod sloganom “Izuzetnost počinje ovde”, predstavili su se najuspešniji brendovi iz kompanija “Microsoft”, Vinarije “Aleksandrović”, “Vršački vinogradi”, “Mc Donalds”, “Asus”, “Verano”, “Telekom Srbija”, “Jaffa”, “Si&Si”, “Roal Eco Food”, “Flores”, “Etno hrane Srbije”, “MGUM technology”, “Stylos” ….
Na centralnoj bini juče su performanse imali brendovi “Jaffa”, “Telekom Srbija”, “Stars”, “Gorki list”, “Microsoft”…

Specijalni gosti na ceremoniji svečanog otvaranja Sajma brendova bili su prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević i veliki maraketinški mag Skot Bedberi, poznat po tome što je osmislio čuveni slogan firme “Nike”, “Just do it”.  Sajam je otorio Slobodan Milosavljević, ministar trgovine. U subotu, 14. februara, biće dodeljena i nagrada “Najomiljeniji brend” na osnovu glasova posetilaca.

Leave a Reply