Marketing & PR

Agencija Blumen group postala članica Worldcom PR Group

“Blumen group” primljena u članstvo međunarodne grupacije nezavisnih agencija za odnose sa javnošću
Beogradska agencija “Blumen group” primljena je u članstvo međunarodne grupacije nezavisnih agencija za odnose sa javnošću “Worldcom PR Group”. “Blumen group” je jedina PR agencija u Srbiji koja je članica ove međunarodne asocijacije.

U periodu od 27-29.09.2012. god. u Moskvi održan je regionalni sastanak “Worldcom 2012 EMEA” u okviru koga je obavljen prijem novih članova u ovu međunarodnu asocijaciju nezavisnih agencija za odnose sa javnošću. Privilegiju da postane članica ovog međunarodnog PR udruženja dobila je agencija “Blumen group”.

Na osnovu analize poslovanja i dosadašnjih poslovnih rezultata u oblasti odnosa sa javnošću agencija “Blumen group” je od strane međunarodne grupacije nezavisnih agencija za odnose sa javnošću dobila poziv da se pridruži uspešnim PR agencijama iz celog sveta koje su članice ove asocijacije.

Prijemu u članstvo “Worldcom PR Group” prethodila je poseta g-dina Thea Snijdersa agenciji “Blumen group”. Gospodin Snijders je član Upravnog odbora međunarodne grupacije Worldcom Public Relations i vodeći konsultant u agenciji Wisse Kommunikatie Gastdolent PR iz Holandije. Povod posete bio je predstavljanje agencije “Blumen group” i upoznavanje sa zaposlenima i radom agencije što predstavlja redovnu proceduru pre prijema u članstvo “Worldcom PR Group”.

Prijemom u ovu međunarodnu PR asocijaciju “Blumen group” postao je deo globalne PR mreže i siguran partner za razvoj biznisa svojih klijenata u više od 70 zemalja.

Leave a Reply