Marketing & PR

Agenciji Agencija McCann Erickson PR dodeljena nagrada “Punom parom napred”

Agencija McCann Erickson Public Relations, drugi put za redom, proglašena je za najuspešniju agenciju, po izboru magazina Taboo.

Prema pet kriterijuma o kvalitetu poslovanja prikazanih kroz završni račun za 2007. godinu, McCann Erickson PR-u pripala je nagrada “Punom parom napred” u kategoriji agencija za odnose sa javnošću.

Veliko je zadovoljstvo da drugu godinu za redom primamo ovakvu nagradu i to u oblasti odnosa sa javnošću koja se u Srbiji veoma intezivno razvija. Priznanje Punom parom napred direktna je posledica našeg svakodnevnog rada i nastojanja da idemo napred. Da unapređujemo postojeće usluge, uvodimo inovacije u odnosima sa javnošću, usavršavamo zaposlene i jačamo odnose sa klijentima, među kojima je dosta onih koji su sa nama od osnivanja agencije – istakao je mr Borislav Miljanović, generalni direktor agencije McCann Erickson Public Relations, prilikom dodele nagrada, organizovane u petak, 14. novembra u Privrednoj komori Srbije.

Dodela godišnje nagrade “Punom parom napred” koju tradicionalno organizuje Market-planetak, izdavač časopisa Taboo i Taboo nedeljnik, predstavlja jedan od najvećih marketinških događaja u našoj zemlji.

Leave a Reply