Marketing & PR

AMD angažuje RAPP Ltd kao vodeću marketinšku agenciju za EMEA region

AMD  je angažovao RAPP Ltd kao vodeću agenciju za svoje integrisane marketinške aktivnosti u Evropi, Bliskom Istoku i Africi. Angažovanje dolazi posle temeljnog i visoko konkurentnog procesa strateškog istraživanja.

“Mi smo tragali za strateškim partnerom koji bi podržao razvoj kohezivne i efektivne marketinške kampanje za AMD-ovo EMEA korisničko, komercijalno i komponentno tržište, ali tako đe i za upravljanje mrežom proizvodnih agencija kako bi se kampanje efikasno sprovodile širom regije, ” kaže Linh Bergen-Peters, potpredsednik EMEA regionalnog marketinga u AMD-u. “RAPP Ltd pokazala jasno razumevanje našeg poslovanja i naše vizije. Mi verujemo da će njihova strateška i kreativna rešenja predstaviti prave vrednosti našeg poslovanja.”

Imenovanje vodećom agencijom – što uključuje i medijsko planiranje i kupovinu – podrazumeva da je RAPP Ltd odgovorna za razvoj i kreiranje oflajn i onlajn marketinškog programa za AMD-ove EMEA korisnikčke, komercijalne i komponentne kanale.

“Nama zaista pričinjava zadovoljstvo rad sa inovativnim tehnološkim kompanijama, tako da nam dodavanje AMD-a na listu naših kiljenata predstavlja fantastično dostignuće i unapred se radujemo sklapanju izuzeto uspešnog, obostrano korisnog, partnerstva,” kaže Marko Skognamiglio (Marco Scognamiglio), izvršni direktor RAPP Ltd.

Leave a Reply